Välkomna till mitt nya hem!Tada! Vargen har gjort min drömhemsida och min nya blog. Vi ses där va?


Band of Horses. Igen.Gammal ost.Jag och Vargen käkade ostbricka till middag för några veckor sedan. Fatta lyxen! En snubbe kom fram och beskrev alla ostarna. Hur länge de hade lagrats och var de kom ifrån. Det enda jag kommer ihåg är att en av dem legat på en trähylla i en grotta i flera månader och jag ba: "Så nu får man alltså tillbaks för all gammal ost?" och han ba: "Ja, det är väldigt vällagrade fina ostar." ... Joråsåatte.

Morgon.

Återigen var det konstaterat. Det här med mornar är INTE min grej.

Olika sorters lekar.Jag har lekt så mycket den här veckan och helgen så det är inte riktigt klokt. Lekt jobblekar och kompislekar och filmlekar och loppislekar och åka till landetlekar och laga matlekar. Och imorgon är det en ny vecka och jag bläddrar fram i kalendern och ser att det redan imorgon ska lekas igen! En ny lek med nya människor där jag ska lära mig saker och nätverka och utvecklas som människa och företagare. Just nu känns det mest som att jag behöver leka sovleken. Så det ska jag göra nu. Godnatt.

Igår var jag på landet.Var på landet igår. LANDET. Så fint. Så bra. Så frisk luft. Så fina färger och goda lukter. Och så
bra människor förstås.

Fuffens - odjuret.

När Fuffens är på sitt absolut sämsta humör ser han ut ungefär så här. Då pips det och gnälls, ynkas och gnisslas tills jag blir alldeles vansinnig och gör som han vill. Ibland vill han gosa men kommer inte på själv hur det var man gjorde när man kom och sa till om det. Ibland vill han bli utsläpp och ibland vill han ingenting särskilt, bara tala om att han finns.

Blomman för dagen.

Det är fascinerande att någonting som bara finns till i en endaste liten dag kan beröra så mycket. Naturen asså. Vilken grej ändå.